De wereld staat niet stil en al zeker niet in het digitale tijdperk waar we in leven. Je werkgever of jijzelf verwacht méér. Of je van job verandert of je wordt uitgedaagd in een volledig nieuwe functie … je éérste job is niet je laatste. Van jobhoppen, naar baanwippen tot fladderen, je mag het noemen zoals je wil: we zijn ons hele leven op zoek naar de ideale job.

De job die bij mij past is een job die me doet groeien.

Je bent content-creator, communicator, fotograaf, marketing-manager, social manager, videograaf, copywriter, blogger, influencer …?

… En je wil jezelf graag uitdagen? Je bent op zoek naar een vaardigheid die je interesseert, maar nog niet helemaal onder de knie hebt? Fan-tas-tisch! Applausje … nu al!

We zetten je graag op weg. Bert neemt Illustrator, Photoshop en Indesign op zich. Hij neemt je mee in zijn bijzondere vorm van creativiteit en ervaring.

Maar! Je zoekt ook je weg online.

Talloze blogs, YouTube, HowTo … helpen je op weg naar die ‘skills’ die jij wil bezitten. Dat is ook broodnodig. Je leer niet alles op school … Ken je de ‘magic-tool’ nog niet? Learn with ambition.

Denk ook aan zaken die je graag wil kunnen, maar niet weet hoe je ze moet omzetten in creatie. Neem die mee naar de les. Bert deelt zijn ervaring met jou.

Vanuit Brandwerk Fotografie willen we onze ervaring delen met mensen die nieuwe skills onder de knie willen krijgen. Je bent ambitieus en een doorzetter. Up for it? We houden je op de hoogte.